BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaykal: Sahalara çıkacağım----

Baykal: Sahalara çıkacağım

Baykal: Sahalara çıkacağım
13 Mart 2013 - 07:35 www.finansgundem.com

Deniz Baykal, Kılıçdaroğlu ile gittikleri Kayseri ziyaretinin ayrıntılarını paylaştı

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Kayseri'ye yaptıkları seyahatte yaptıkları sohbette ne İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı konusunu ne de Mustafa Sarıgül'ü konuşmadıklarını söyledi.
BAYKAL: ARTIK SAHALARA ÇIKACAĞIM
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri'de 3 dönem belediye başkanlığı yapan Niyazi Bahçecioğlu'nun önceki günkü cenaze törenine gitmeden önce Deniz Baykal'ı evinden alarak jest yapmış, ikili Kayseri'ye aynı arabayla gidip dönmüştü.
Kılıçdaroğlu ve Baykal Kayseri´de
Halef selef genel başkanın seyahat sırasında başta İmralı süreci olmak üzere gündemdeki konuları konuştukları belirtilirken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı kulislerde dillendirilen Mustafa Sarıgül konusunu ele aldıkları da iddia edilmişti. Ancak eski Genel Başkan Baykal, dün yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu ile sohbetlerinde ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunun ne de Mustafa Sarıgül'ün bahsinin geçmediğini bildirdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)