BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşkan Cardozo için gün verdi----

Başkan Cardozo için gün verdi

Başkan Cardozo için gün verdi
14 Temmuz 2013 - 12:03 www.finansgundem.com

Yılan hikayesine dönen Cardozo transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası’nda taraftarın “Cardozo ne zaman geliyor” sorusuna “Taraftar ne istiyorsa o olacak. Perşembe günü FBTV’yi izleyin” yanıtını verdi!
UEFA Tahkim Kurulu’ndaki duruşma sonrası soluğu Topuk Yaylası’nda alan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dünkü idmanın yıldızıydı. Önceki gece eşiyle birlikte geldiği Topuk Yaylası’nda dün taraftara açık gerçekleşen idmana geldi Yıldırım... Keyifliydi, yüzünden gülücükler saçılıyordu... Taraftarın ilgisi de onu hayli mutlu etti. Hele hele “Aziz Yıldırım suçsuzdur” pankartının önündeki mutluluğu objektiflere yansıdı. Taraftarın imza isteklerini kırmayan, tek tek forma imzalayan Yıldırım, F.Bahçe aşıklarıyla da uzun süre sohbet etti.
Bombayı patlattı
İşte o diyaloglardan birinde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer konusunda da bombayı patlattı. “Başkanım alıyor muyuz Cardozu’yu?” şeklindeki soruya “Çok mu istiyorsunuz Cardozo’yu” diye karşılık veren Yıldırım, “Evet” yanıtını aldı. Bunun üzerine önce “Basın burada. Bunlar şimdi konuşulmaz ama merak etmeyin, taraftar ne istiyorsa o olacak” diyen Yıldırım, bu kez de “Ne zaman” sorusuyla karşılaştı. F.Bahçe Başkanı diyaloğu, “Perşembe günü FBTV izleyin” diyerek noktaladı. Benfica’nın süper golcüsünün transferinin bittiği böylece ilk ağızdan ortaya çıkmış oldu.
Cardozo kadroya alınmadı
F.Bahçe’de Oscar Cardozo konusunda umutlandıracak bir haber de Benfica cephesinden geldi. Portekiz ekibinin İsviçre’de yapacağı 3 hazırlık maçına golcü oyuncunun alınmadığı öğrenildi. Bu haber transferin biteceği gün olarak perşembe’yi gösteren başkan Aziz Yıldırım’ın iddiasını daha da güçlendirdi.
Başkan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz hafta başında Oscar Cardozo’nun menajeri Pedro Aldave ile bizzat telefonda görüşmüştü. Paraguaylı yıldızı kadroya katmak konusundaki ısrarlarını yineleyen ve Benfica’nın 9+3 milyon Euro’luk ücrete ikna edilmesini isteyen Yıldırım’ın bu çabası sonuç verdi.
Ne olur beni anlayın
Cardozo konusunda bonservis pazarlığını 18 milyon Euro’dan açan, ardından 15 milyon Euro’dan aşağı inmeyeceğini bildiren Benfica’nın 9 milyon+3 milyon Euro bonusa ikna olmasında, oyuncunun da etkisi büyük. Cardozo’nun Benfica Başkanı Luis Felipe Vieira ile bire bir görüştüğü ve “6 yıldır Benfica forması giyiyorum. Artık kariyerimde yeni bir sayfa açmak istiyorum. Ne olur beni anlayın” dediği, oyuncunun bu ısrarının da etkili olduğu öğrenildi.
Başkana silah çekecek
F.Bahçe’ye gelmek için her yolu deneyen Oscar Cardozo konusunda günün esprisi Paraguay’dan geldi. Paraguay Milli Takım tarihinin en golcü ikinci oyuncusu olan Jose Saturnino Cardozo, Radyo Estacion’da yayınlanan spor programında, “Oscar, Benfica Başkanı Vieira’nın başına silah dayayıp, ‘Beni F.Bahçe’ye satmazsan seni öldürürüm’ derse şaşırmam. Zengin Türkler, ona Portekiz’de kazandığı paranın iki katından daha fazlasını veriyor” diye konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)