BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan’ı Baydemir karşılayacak----

Başbakan’ı Baydemir karşılayacak

Başbakan’ı Baydemir karşılayacak
16 Kasım 2013 - 07:16 www.finansgundem.com

AK Parti ile BDP arasındaki Diyarbakır gezisi krizi yumuşadı… Başbakan kente gelecek, bir ilk yaşanacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün başlayacak ve 2 gün sürecek Diyarbakır gezisinde, “Osman Baydemir” sürprizi yaşandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, bugün öğle saatlerinde şehre gelecek olan Erdoğan’ı havaalanında karşılayacak.
Erdoğan da havalanından açılışları yapmaya gitmeden önce Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne giderek Baydemir’i makamında ziyaret edecek. Böylece Erdoğan, Başbakanlığı döneminde ilk kez Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etmiş olacak.
Milliyet’in haberine göre Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır gezisi öncesi protesto yaşanmaması için Ak Parti ile BDP arasında görüşmeler yapıldı. BDP Diyarbakır il yönetimi tarafından dün yapılan açıklamada, programın protesto edileceği belirtildi. Açıklamada, “16 Kasım Cumartesi günü (bugün) Amed’te (Diyarbakır) yapılacak olan ziyaretleri protesto amaçlı aynı gün Amed il binamızın önünde saat 12.00’de toplanılıp basın açıklaması yapılacaktır” denildi. Ancak Erdoğan’ın ve Barzani’nin belediyeyi ziyaret programlarına almaları ve BDP’nin sivil toplum örgütleriyle yenecek yemeğe davet edilmesi, gerilimi azaltan hamleler oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)