BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım'dan 'Turgut Özal' mesajı----

Başbakan Yıldırım'dan 'Turgut Özal' mesajı

Başbakan Yıldırım'dan 'Turgut Özal' mesajı
17 Nisan 2018 - 15:23 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, "Turgut Özal, gerçekleştirdiği zihinsel devrimle ülke ve millet olarak kendimize güvenmemizi sağlayan bir öncü şahsiyetti'' dedi

Başbakan Binali Yıldırım, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 25. vefat yılı dolayısıyla  mesaj yayımladı.

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ülkenin daha müreffeh, daha demokratik, daha modern bir yapıya  kavuşması yolunda tarihi dönüşüme öncülük eden önemli bir devlet adamı olduğuna  değinen Yıldırım, başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı dönemlerinde Türkiye'nin  dünyayla bütünleşmesine, değişim ve dönüşümüne yönelik büyük hizmetlerde  bulunduğunu vurguladı.

Özal'ın yakın tarihin sıkıntılı ve zorlu bir döneminde en üst seviyede  sorumluluklar üstlenmekten çekinmeyen bir dava adamı olduğunu belirten Yıldırım,  şunları kaydetti:

"Turgut Özal, gerçekleştirdiği zihinsel devrimle ülke ve millet olarak  kendimize güvenmemizi sağlayan bir öncü şahsiyetti. Milletimiz, onun içten,  samimi, her kesimi kucaklayan, herkesle diyalog kurabilen üslubunu hiç  unutmayacaktır. Yakın siyasi tarihimizin mümtaz şahsiyetleri arasında yer alan  merhum Turgut Özal'ı vefatının 25. yıl dönümünde rahmetle ve hürmetle yad  ediyorum."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)