BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan tokatladı iddiasına yalanlama----

Başbakan tokatladı iddiasına yalanlama

Başbakan tokatladı iddiasına yalanlama
18 Mayıs 2014 - 23:34 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan'ın Soma ziyareti sırasında tokat attığı iddia edilen Taner Kuruca: "Başbakan tokat atmadı, beni korudu"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma ziyareti sırasında tokat attığı iddia edilen Taner Kuruca, "Marketin girişinde sayın başbakanımızın aslında beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada ben oradan bir tokat atıldığını zannettim ki o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış" dedi. Manisa Medya TV'ye açıklamalarda bulunan Kuruca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Soma ziyaretinin ardından canlı yayında kendisine bir görüntü izletildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Marketin girişinde sayın başbakanımızın aslında beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim. O esnada ben oradan bir tokat atıldığını zannettim ki o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış. Onu daha sonra fark ettim. Daha sonra içeriden çekilen görüntüden teşhis ettim, olayı çözdüm ve üzüldüm keşke açıklamamda 'Başbakanımız tokat attı' demeseydim diye. Çünkü burada maalesef psikolojik bir baskı altında kalmıştım, onun haricinde korumalar müdahale etti, korumalar Başbakanımız korumak adına ki kim olsa bunu yapar. Ben de bir koruma olsaydım aynı şekilde davranırdım, bana verilen görevi yerine getirmek adına. Nitekim ben ağır darbe almadan çıktım oradan, benden sonra markette neler olduğunu bilmiyorum. Ama Başbakanın bana yüz yüze geldiğinde küfür veyahut bana hakaret içeren bir söz söylediğini görmedim, duymadım bile zaten arbede vardı"

Kuruca, orada Başbakan Erdoğan'a karşı provokatif bir eylem yapılmaya çalışıldığını belirterek, "Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben sayın başbakanımızın bana karşı kesinlikle hakaret içerici bir söz söyleyeceğine inanmıyorum" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini korumak için sarıldığını kaydeden Kuruca, "Bana vurmamış, ben katakulliye geldim. O görüntüler ertesi gün sosyal medyada izletildikten sonra böyle bir şeyin olmadığını görünce gazete beni başbakan aleyhine konuşturmak istedi ama ben prim vermedim" dedi.

Kuruca, özel bir televizyon kanalı muhabirine olayları anlattığını hatırlatarak, "Adam 'başbakan sana vurmuş' deyince 'Allah Allah vurmuş galiba...' dedim kendi kendime" şeklinde konuştu.

İddia edildiği şekilde Başbakan Erdoğan'ın kendisine küfür etmediğini kaydeden Kuruca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine vurmadığını söyledi. Ayrıca Erdoğan'dan özür dilediğini bildirdi. (AA)
YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tokatçı19 Mayıs 2014 12:25

    Tokatı atan kişiye siyaset, bırakarak ringlerde dövüşmesini tavsiye ediyorum.

  • boksör19 Mayıs 2014 12:21

    boksör mü siyasetçi mi belli değil. besbelli ki bu tarafta alamayacak ama öbür tarafta söke söke alır hakkını. bunu herkes bilsin.

  • Levent19 Mayıs 2014 10:45

    Adam çıktı tokat attı de diye kanal d para vermiş vaatte bulunmuş. Hala neyin peşindesiniz. Bazı TKP li kadınlarda giymişler çarşafı bize zorla ak partiye oy verdirdiler diyo mezarlıkta. Yayınlayın bu mesajıda göreyim.

  • gbn19 Mayıs 2014 09:57

    sennin tokat yediğin tartışılmaz ama seni oraya kim gönderdi?

  • flamenco7219 Mayıs 2014 08:51

    Ağustostaki ünvan maçına hazırlık olmuş..:)

  • değer19 Mayıs 2014 07:03

    vatandaşa, yaratılana azıcık değer veren birisi o tokadı vuramazdı.

  • ring19 Mayıs 2014 06:59

    herkesi dövecekse, bence çıkarsın siyasetçi şapkasını, ringlere dönsün.

  • biri19 Mayıs 2014 06:54

    yorumcunun biri "devletin başbakanı niye tokat atsın." demiş, çok doğru, ben de şaşıyorum. ama görüntü ortada, başbakan adamı tokatlamış. eğer apartman içi gibi kapalı bir yer olsaydı kimbilir daha neler yapardı. eğer başbakan suçsz, iyi niyetli demek istiyorsanız da şunu derim: o zaman korumalar markette adamı yerde un çuvalı gibi tekmelerlerken niçin müdahale etmemiş. görüntü ortada, tokadı atmış çünkü değer vermiyor tokatladığı adama.

  • çark19 Mayıs 2014 06:48

    iddia mı? yuh arkadaş yaa... videoları var, hepimiz seyrettik.

  • Serkana19 Mayıs 2014 04:44

    Sen yilmaz Özdil in tirnagi kadar olamazsin , birak hakkında konusmayi...zavalli

  • yuh19 Mayıs 2014 03:05

    ulan 3 farklı çekim video izledim hepsinde açık ve net tokatlıyor. adam vurdu dese işinden olur bidaha da iş bulamaz diye ne hallere düşmüş. onurunu satmak zorunda bırakılmış.

  • kıllanan adam19 Mayıs 2014 02:01

    Başbakan korumalarından seni korumak için neden sana uzansınki,korumalarına dur dese anında dururlar.

  • fatih19 Mayıs 2014 01:02

    basbakanın yaptıgı en iyi sey su an korku vermek ne eylem yaptırıyor ne yürüyüs basbakan mı mafyamı belli degil

  • serkan19 Mayıs 2014 00:57

    adam tokat atmadı diyor.bazı salaklar yok attı diyor...sizler yılmaz özdil gibilee müstehaksınız...

  • Mert Ol Mert!19 Mayıs 2014 00:33

    Utanmaz adam, milleti aptal yerine koyma. Yumruğu yiyorsun, korumalardan tekme tokat dayak yiyorsun, inkar ediyorsun. Korkuttular mı, ya da başka bir şey mi vaat ettiler? Neden 180 derece döndün?

  • m. kara 19 Mayıs 2014 00:07

    devletin başbakanı niye tokat atsın. bu kadar da olmaz artık. insaf yahu

  • sacit enver18 Mayıs 2014 23:59

    garibimi nasıl korkutmuşlarsa küçük emrah gibi bakıyor...

  • karem18 Mayıs 2014 23:58

    bırak bu ayakları yemişin tokadı onur yok işte inkar ediyorsun. en başta atmadı deseydin ya, niye bunca spekülasyonu yaptırdın...