BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan cemaatin önünü açtı----

Başbakan cemaatin önünü açtı

Başbakan cemaatin önünü açtı
26 Kasım 2013 - 08:18 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında yaptığı açıklamada dershane konusunun yeni bir konu olmadığına vurgu yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, canlı yayında yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın cemaatin önünü açtığını söyledi.

Numan Kurtulmuş, "Sayın Başbakan'ın bir gece baskınıyla düzenleme yapılacak iafdesine yapmış olduğu bir sitem var. Cemaatin ileri gelenleri bugüne kadar ne istediler de Tayyip Erdoğan geri gönderdi söylemi. Bu sözlerle ilgili bir genel değerlendirme isteyeceğim sizden" sorusunu yanıtlarken şöyle konuştu:
 
Burada ortalığı kızıştırmak isteyenler, buralardan belli konumlar elde etmek isteyenler olabilir. Bu konunun arkasında hiçbir şekilde bir camiayı hedef almanın, burada söz konusu olarak cemaati hedef almanın söz konusu olmadığını belirtmek isteyim. Tam tersine o camianın birikimi de özel okula dönüştürün dendiği zaman rahatlıkla dönüştürecek olan dünyanın her yerinde özel okullar açma başarısı gösteren bir cemaattir.

Burada böyle bir algının ortaya çıkartılması son derece yanlıştır. Sayın başbakanımız da haklı olarak dünyanın her yerinde cemaat mensubu kardeşlerimizin yapmış olduğu bütün çalışmaların önünü açmıştır, bir engel koyulması mümkün değildir.
Bunu yıllar için yaşayan belki 'bunların önünü niye açıyorsunuz' diye birçok siteme de maruz kalan Başbakan son derece haklı sitemlerde bulunuyor. Ümit ediyorum en kısa sürede gerilim sona erer.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)