BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan: Aşırı tepkiler vermekten kaçının----

Başbakan: Aşırı tepkiler vermekten kaçının

Başbakan: Aşırı tepkiler vermekten kaçının
17 Temmuz 2016 - 15:33 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım Gölbaşı'nda katıldığı ceneza namazı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başbakan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

* Gündüz vatandaşlarımız işinde gücünde olacak. Normal hayatımıza devam edeceğiz. Ama bu çok büyük bir olay.  Akşam hem demokrasi nöbetine devam edeceğiz. Bu vesile ile şunu özellikle ifade etmek istiyorum .Türkiye'de ticari hayat sosyal hayat normale dönmüştür. Bugünlerde Türkiye'de darbe tamamlanmadı, devam ediyor algısı yaymaya çalışanlara karşı bilinsin isterimki bunların tamamının astı astarı yoktur. Bankacılık sistemimiz işlemlerine devam etmektedir. Borsamız açılmıştır. Tüm finansal kuruluşlarımız faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu tür haberlere ne içeriden ne dışarıdan finansal çevrelerin itibar etmemelerini istiyorum

* Olayın eyecanı ile aşırı tepkiler vermekten sakınalım. Silahlı kuvvetler bizim geleceğimizdir, kurumsal kimliini zedeliyen bir davranış içinde bulunmayalım. Onların kıyafetinin içine girmiş olanları karıştırmayalım. Halkının üzerine tankları süren, onları tarayan canilerdir. Hak ettikleri her türlü cezayı alacaklardır. 

* Bir beda defedildi, ama işimiz bitmedi. Bu yaşananlar ordumuza mal edilmemelidir. Bu teröristlerin işidir.

GÖLBAŞI'NDA CENAZE TÖRENİ

Ankara'da Türksat A.Ş.'ye yapılmaya çalışılan darbe girişimi sırasında şehit olan Ahmet Özsoy için Ankara Gölbaşı'nda cenaze töreni düzenlendi. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Türksat Kampüsü'nde görevli personel Ahmet Özsoy son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)