BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBarda korkunç cinayet!----

Barda korkunç cinayet!

Barda korkunç cinayet!
11 Aralık 2014 - 14:21 www.finansgundem.com

26 yaşındaki Ömer Turgut, bardaki kavgada tabancayla başına bir el ateş edilerek öldürüldü. Tartışmanın kız yüzünden çıktığı iddia edildi.

Olay, gece saat 02.00'de Trakya Üniversitesi kampusu karşısındaki 1'inci Murat Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde, alkollü bir içecek firması tarafından yeniden düzenlenerek 'Bu sokakta hayat var' adı verilen kafe ve barlar sokağındaki 'Fly Pub' adlı barda meydana geldi. İddiaya göre, turizmci ve otobüs işletmecisinin oğlu V. A. ile Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nde kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut arasında 'kız yüzünden' barda tartışma çıktı.

İddiaya göre V. A., bar tuvaletine götürdüğü Turgut'u tabancayla başına bir el ateş ederek vurduktan sonra otomobille olay yerinden kaçtı. Olay sonrası barda müşteriler arasında büyük panik yaşanırken, gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ömer Turgut'un öldüğü belirlendi.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Turgut'un cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Tartışma anının işyerinin güvenlik kameralarına yansıdığı belirtilirken, polis şüpheli V. A.'ı yakalamak için çalışma başlattı.(MİLLİYET GAZETESİ)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)