BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBarcelona’da Messi yine sakatlandı----

Barcelona’da Messi yine sakatlandı

Barcelona’da Messi yine sakatlandı
25 Eylül 2019 - 22:31 www.finansgundem.com

Barcelona, Villareal maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Messi'nin durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Bu sezon ilk kez 11’de forma giydiği Villareal maçında sakatlanarak oyundan alınan Lionel Messi’nin son durumu ile ilgili kulübü Barcelona’dan açıklama geldi.

Sezon öncesi kampında sağ arka adalesinden sakatlık yaşayan ve takıma geç katılan Messi asist yaptığı Villareal mücadelesinde bir kez daha sakatlanıp sol kalçasını tutarak soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Mücadeleye devam edemeyen ve durumu merak edilen yıldız futbolcu için kulübün resmi sosyal medya hesabından bilgilendirme yapıldı… Sol addüktör kasında esneme tespit edilen Leo Messi’nin sahalara dönüş tarihi iyileşme hızına bağlı olarak netleşeceği ifade edildi.

Katalan kulübü, Arjantinli futbolcunun iyileşme süresiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı.

İspanyol basını ise Messi’nin La Liga’nın 7. haftasında deplasmandaki Getafe maçında oynamayacağını, 2 Ekim’de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Inter ile yapılacak karşılaşmada da oynamasının şüpheli olduğunu yazdı.

Sezonun ilk antrenmanında sağ bacak arka alt adalesinden sakatlık geçiren Messi, 17 Eylül’deki Borussia Dortmund ve 21 Eylül’deki Granada maçlarında yedekten oyuna girmişti.

Arjantinli futbolcu, La Liga’da bu sezon ilk kez 6. haftada oynanan Villarreal maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

Messi, 28. dakikada geçirdiği bir sakatlığın ardından ikinci devre sahaya çıkmamış yerine Ousmane Dembele oyuna girmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)