BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBankalar yarın açık mı kapalı mı?----

Bankalar yarın açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı?
26 Haziran 2023 - 15:38 www.finansgundem.com

2023 Kurban Bayramı arifesinde bankalardan işlem yapmak isteyen kişiler “Arife Günü bankalar açık mı, kapalı mı?” sorusuna yanıt arıyor? Peki, yarın bankalar çalışıyor mu, bayramda bankalar açık mı?

Kurban Bayramı haftasına geçilmesinin ardından memurlar için 9 günlük bayram tatili başlamıştı. Bu süreçte bankaların şubelerinden işlem yapmak isteyen kişiler bankaların Arife Günü ve bayramda kapalı olup olmadığını araştırmaya devam ediyor. Peki, Arife Günü bankalar çalışıyor mu?

9 günlük tatil kamu çalışanlarını kapsıyor, özel sektör için resmi bayram tatili ise 4.5 gün. Yani yarım gün Arife Günü’nden ve 4 gün de bayramdan olmak üzere 4.5 gün resmi tatil olacak. Bankalar da bu 4.5 günlük süreçte kapalı olacaklar. Yani 26 Haziran 2023 Pazartesi günü bankalar açık, 27 Haziran 2023 Salı Arife Günü bankalar yarım gün çalışıyor, Kurban Bayramı’nın 1. 2. 3. ve 4. Günü ise bankalar kapalı konumda olacaklar. Dolayısıyla Arife Günü öğlene kadar banka şubelerinde işlemlerini tamamlamayan kişiler 3 Temmuz 2023 Pazartesi gününü beklemek zorunda kalacaklar. Bu nedenle bankaların şubelerinde işlem yapacak olanların Arife Günü öğlen saatlerinde işlemlerini yapmaları gerekiyor. Bunun dışında ATM’ler ve internet bankacılığı ise diğer günlerde olduğu gibi normal şekilde kullanılabilecek. (CNN Türk)

Erdoğan: Kurban Bayramı tatilini 9 güne uzattık

 

Esnaf Kurban Bayramı'nda 100 milyar lira gelir bekliyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)