BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBank of America’dan çalışanları için korona aşısı kararı!----

Bank of America’dan çalışanları için korona aşısı kararı!

Bank of America’dan çalışanları için korona aşısı kararı!
05 Temmuz 2021 - 17:16 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük bankalarından Bank of America (BofA), ofise dönmeye hazırlanan çalışanlarıyla ilgili yeni kararını açıkladı. BofA, çalışanlarının 19 Temmuz tarihine kadar en az bir doz Kovid-19 aşısı olması gerektiğini bildirdi.

Dünyanın en büyük 8’nci, ABD’nin ise JP Morgan’dan sonra en büyük bankası olan Bank of America (BofA), Birleşik Krallık’ta 19 Temmuz itibarıyla bütün korona virüs önlemlerinin kaldırılmasıyla ofise dönmeye hazırlanan çalışanları için yeni bir karar yayımladı.

BofA, Birleşik Krallık’ta ofise dönmeye hazırlanan çalışanlarının en az bir doz aşı olması gerektiğini açıkladı.

The Telegraph’ın haberinde, Wall Street bankasının 6 bin 500 çalışanının Birleşik Krallık genelinde ofislere dönmeye hazırlandığını ve aşı olmalarının zorunlu olduğunu bildirdi.

Bank of America, Eylül ayına kadar Birleşik Krallık’taki bütün çalışanlarının ofise geri dönmesinin beklendiğini belirtirken 19 Temmuz itibarıyla ofise dönen çalışanların dönüş eğitimlerini tamamlaması ve her gün sağlık anketi doldurması gerektiğini aktardı.

MORGAN STANLEY'DEN İKİ DOZ AŞI ZORUNLULUĞU

Geçtiğimiz haftalarda bir diğer Wall Street bankası Morgan Stanley, 12 Temmuz itibarıyla New York'taki ofisine aşısız çalışan ve müşterilerin girmesinin yasaklandığını bildirmişti.

Morgan Stanley, New York ofislerinde, korona virüse karşı iki doz aşı olmayan çalışanların evden çalışmaya devam edeceğini belirtmişti.

Morgan Stanley'nin CEO'su James Gorman da, “New York’ta restoranlara gidiliyorsa, ofise de dönülebilir” açıklamasında bulunmuştu.

Morgan Stanley’den aşı kararı

 

Aşı randevusuna gitmeyene ceza önerisi!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)