BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya, Antalya'da bir şube daha açtı----

Bank Asya, Antalya'da bir şube daha açtı

Bank Asya, Antalya'da bir şube daha açtı
04 Ocak 2013 - 16:14 www.finansgundem.com

Bank Asya, Antalya'da 9'uncu şubesini açtı

Finans sektöründe istikrarlı yükselişini sürdüren Bank Asya, Antalya'da 9'uncu şubesini açarak yurt çapındaki hizmet ağına bir yenisini daha ekledi.
Ana enstrümanı finansman desteği sağlamak olan katılım bankalarının her geçen gün değerinin daha iyi anlaşıldığının altını çizen Kumluca Şube Müdürü Rifat Dinçer, katılım bankacılığının üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğuna değinerek, Bank Asya'nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade etti.
Kumluca ekonomisinin tarım ağırlıklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Dinçer, "Kumluca bugün Türkiye'nin önde gelen turfanda sebze ve meyve yetiştiriciliği merkezi konumundadır. Bu özelliğiyle hem bölgeye hem de il ekonomisine çok önemli katkı sağlamaktadır." dedi.
Meydan Mahallesi Bosna Sokak'ta hizmet vermeye başlayan Bank Asya Kumluca Şubesi'nin Müdürü Rifat Dinçer, Kumluca halkına hizmet veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bank Asya Kumluca Şubesi'nde müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve KOBİ bankacılığı alanlarında öncü projelere imza atarak Kumluca ekonomisine katkıda bulunmak." diye konuştu.
AKTİF BÜYÜKLÜĞÜ 20 MİLYAR TL'YE ULAŞTI
2012 yılında 20 milyar TL aktif büyüklüğe ve ekonomiye sağladığı nakdi ve gayri nakdi toplam kaynağı 24 milyar TL'ye ulaşan Bank Asya, ülke genelinde 250 şube ve 5050 personeliyle müşterilerine hizmet veriyor. Türkiye'nin ilk faizsiz emeklilik şirketi Asya Emeklilik ile bireysel emeklilik alanında hizmet veren Bank Asya, menkul kıymetler piyasasında halka arzlara aracılık etmek ve müşterilerinin yatırımlarını farklı alanlarda değerlendirmelerine yönelik danışmanlık hizmeti vermek üzere Asya Menkul Değerleri kurdu. Bank Asya'nın Erbil'de şubesi, Hindistan'da temsilciliği ve Senegal merkezli Tamweel Africa Holding'de iştirakleri bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)