BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBana göre dünyada kriz bitti----

Bana göre dünyada kriz bitti

Bana göre dünyada kriz bitti
08 Mart 2013 - 16:01 www.finansgundem.com

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, "Piyasaya çok para pompalandı, bana göre dünyada kriz bitti" dedi

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Türkiye'deki kredi büyümesiyle ilgili olarak Özyeğin, tüketici kredilerinin hala düşük seviyede olduğunu belirtti ve "Bana göre alarm yok" dedi. Küresel ekonomik krize de değinen Özyeğin, "Piyasaya çok para pompalandı, bana göre dünyada kriz bitti" dedi.
Cnbc-e'de Finans Cafe programına katılan Özyeğin, Türkiye'de Özyeğin Üniversitesi ile işbirliğiyle eğitime başlayan Le Cordon Bleu'da yemek derslerine katılacağını söyledi.
Özyeğin, "ABD'de yaşarken kendi yemeğimi kendim yaptım. Çok güzel salçalı makarna yaparım. Şimdi hanım beni mutfağa sokmuyor. Derslere katılabilirim. " dedi.
Üniversitede gençlerin başarılı olması için sevdiği işleri ortaya çıkardıklarını belirten Özyeğin, "Öğrencilerimizin çalışıp tecrübe kazanmaları için çaba gösteriyoruz" dedi ve "Öğrenciler dünyada her yerde çalışabilecekleri işi seçmeli" diye ekledi.
'EN AZ YÜZDE 7 BÜYÜMELİYİZ'
Türkiye'de işsizliğin azalması için en az yüzde 7 büyüme kaydetmesi gerektiğini belirten Özyeğin, "Ekonominin yüzde 7 büyümesi için cari açık işini çözmemiz gerekiyor" dedi.
'KREDİ BÜYÜMESİNDE ALARM YOK'
Türkiye'deki kredi büyümesiyle ilgili olarak Özyeğin, tüketici kredilerinin hala düşük seviyede olduğunu belirtti ve "Bana göre alarm yok" dedi.
'DÜNYADA KRİZ BİTTİ'
Küresel ekonomik krize de değinen Özyeğin, "Piyasaya çok para pompalandı, bana göre dünyada kriz bitti" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)