BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlıktan 50 ilde ucuza arsa fırsatı----

Bakanlıktan 50 ilde ucuza arsa fırsatı

Bakanlıktan 50 ilde ucuza arsa fırsatı
17 Nisan 2024 - 10:47 www.finansgundem.com

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı 50 ilde başladı. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 50 ilde 1.573 muhtelif arsayı satılığa çıkardı.

Arsalar yüzde 25'i peşin 24 ay vadeyle açık artırım usulü ile satılınacak olup peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sağlanacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Samsun, Malatya, Van, Sakarya, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Konya, Mersin, Mardin, Afyonkarahisar, Denizli, Kırklareli, Kırşehir, Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Düzce, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat'ta farklı metrekarelerdeki 1.573 arsa 24 Nisan'da başlayacak açık artırmayla satılacak.

SAMSUN

Samsun'un 19 Mayıs, Alaçam, Atakum, Bafra, Havza ve Tekkeköy ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı 30 Nisan Salı günü gerçekleşecek.

MALATYA

Malatya'nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek.

VAN

Van'ın Gevaş, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı 7 Mayıs Salı günü gerçekleşecek.

AÇIK ARTIRMALAR 26 NİSAN'A KADAR SÜRECEK

Ankara, Konya, Mersin, Mardin, Balıkesir illerindeki arsalar için 24 Nisan Çarşamba günü; Afyonkarahisar, Antalya, Denizli, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kırşehir illerindeki arsalar için de 25 Nisan Perşembe günü; Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat illerindeki arsalar için 26 Nisan Cuma günü teklif alımı gerçekleşecek.

SATIŞLAR NEREDE YAPILACAK?

Samsun'da satışa sunulan arsaların açık artırması Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 30 Nisan Salı günü saat 10.30'da yapılacak.

Malatya'da satışa sunulan arsaların açık artırma toplantısı, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonu ile www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 2 Mayıs 2024 günü saat 10.30'da yapılacak.

Van'da satışa sunulan arsaların açık artırma toplantısı, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve Van Evliya Çelebi MTAL Uygulama Oteli Konferans Salonu ile www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 7 Mayıs 2024 günü saat 10.30'da yapılacak.

Diğer 47 ilin açık artırmaları ise Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, İSTANBUL Toki Hizmet Binası Konferans Salonu ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 24-25-26 Nisan 2024 Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri saat 10.30'da yapılacak.

BAŞVURU TARİHİ

Teklifler toplantı sırasında açık teklif alma (açık artırma) yöntemiyle alınacak. İnternet katılım başvuruları ihale tarihinden 1 iş günü önce (Malatya için 30 Nisan, Samsun için 29 Nisan, Van için 6 Mayıs, diğer iller için de 22 Nisan 2024 Saat 10:30) kapatılacak

ÖDEMELER NEREYE YAPILACAK?

Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN (TR50 0001 2009 8780 0010 2614 91) numaralı TL hesabına almayı düşündükleri her taşınmaz için katılım teminatı ödemesi gerekiyor.

Kritik tarih 2 Temmuz! Kirada tavan fiyat uygulaması kalkarsa ne olacak?

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • UCUZ MU!?? Güldürmeyin18 Nisan 2024 12:16

    Ucuz mu? Bakanlık emlakçılık yapmış bir tek peşinat ve vade olarak yardımcı olunmuş olnun dışında ucuz arsa falan yok.