BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakanlardan Ankara'daki terör saldırısına dair açıklama----

Bakanlardan Ankara'daki terör saldırısına dair açıklama

Bakanlardan Ankara'daki terör saldırısına dair açıklama
01 Ekim 2023 - 11:56 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Tunç, Ankara'daki terör saldırısına dair, "Terör saldırısını lanetliyorum. Soruşturma geniş çaplı şekilde sürdürülecektir" ifadelerini kullandı. Dışişleri Bakanı Fidan ve Milli Savunma Bakanı Güler de terör saldırısını lanetledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'daki terör saldırısını lanetlediğini belirterek, olaya dair açıklamada bulundu.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetlediğini belirtti.

Yaralı polislere acil şifalar dileyen Tunç, şunları kaydetti:

"Hain saldırı ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal adli soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili görevlendirilen Başsavcıvekili koordinasyonunda soruşturma tüm yönleriyle geniş çaplı şekilde sürdürülecektir. Bu saldırılar Türkiye'nin terörle mücadelesine hiçbir şekilde engel olamayacaktır. Terörle mücadelemiz daha da kararlı bir şekilde devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Dışişleri Bakanı Fidan, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da Ankara'da düzenlenen terör saldırısını lanetleyerek, "Terörle mücadelemizi yurt içi ve yurt dışında kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Fidan, X adlı sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğüne yönelik terör saldırısını lanetledi.

Paylaşımda, "Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğümüze yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Bu alçak saldırıda yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar diliyor, İçişleri Bakanlığımız personeline ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Terörle mücadelemizi yurt içi ve yurt dışında kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanı Güler

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Bakan Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.

Bakan Güler, şunları kaydetti:

"Hafif şekilde yaralanan polislerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Eli kanlı teröristler bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar azimle ve kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz."

Ankara'da bombalı terör saldırısı

 

Canlı bomba saldırısından kareler

 

TBMM bugün açılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)