BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan'dan açıklama: O uçak devletin değil----

Bakan'dan açıklama: O uçak devletin değil

Bakan'dan açıklama: O uçak devletin değil
22 Haziran 2015 - 17:21 www.finansgundem.com

Bakan Çavuşoğlu, Samuel Eto'o'nun transferi için İtalya'ya giden Antalyaspor kafilesine özel uçak tahsis ettiği iddiası üzerine açıklama yaptı.

Antalyaspor’un transfer etmek istediği Kamerunlu futbolcu Samuel Eto’o’yu almaya  özel uçakla gitti. 
 
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun transferi için bugün İtalya'ya gitti. Gencer, İtalya'ya hareketinden önce basına yaptığı açıklamada, “Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun tahsis ettiği uçakla Eto’o’yu almaya gidiyoruz” dedi.

"KULÜP BAŞKANI 'TAHSİS' DEYİNCE ANLAŞILMIŞ"
Hürriyet’in konu hakkındaki sorusunu cevaplayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ise, "Uçak kesinlikle devlet uçağı değil. Ben tahsis etmedim. Kulüp yöneticileri benden yardımcı olmamı istediler. Bende tanıdığım birkaç özel uçak şirketinin adını verdim. Antalya milletvekili olduğum için Antalyaspor’a yardımcı olmak görevim. Dün olduğu gibi bugünde Antalyaspor’un yardımına koşarım. Kulüp başkanı ‘tahsis’ deyince yanlış anlaşılmış. Uçak kesinlikle devlet uçağı değil" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)