BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Veysel Eroğlu hastaneye kaldırıldı----

Bakan Veysel Eroğlu hastaneye kaldırıldı

Bakan Veysel Eroğlu hastaneye kaldırıldı
07 Nisan 2018 - 23:19 www.finansgundem.com

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, gribal enfeksiyon nedeniyle memleketi Afyonkarahisar’da tedavi altına alındı.

Perşembe ve Cuma günleri bir dizi temasta ve ziyarette bulunmak için memleketi Afyonkarahisar’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün rahatsızlığı nedeniyle hiçbir programına katılamadı. 

Gribal enfeksiyon şüphesiyle Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedaviye alınan Bakan Eroğlunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Doktorların, Bakan Eroğluna dinlenmesi tavsiyesinde bulunduğu belirtilirken, bu nedenle ziyaretçi kabul edilmediği kaydedildi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim08 Nisan 2018 11:27

    Orman bakanı ,memleketi ağaçsız bıraktınız köprü yapacağız diye bu milletin vebalini nasıl ödeyeceksiniz bakalım.Bi de utanmadan seçim öncesi broşür bastırmışlar,yok şu kadar ağaç diktik şu kadar.milli park yaptık diye.Biz süzin o yalanlarınıza inanacaka kadar salak değiliz.Seçim öncesi sslla yalanı gitsin.Sadece 3. Köprü için 100 milyondan fazla ağaç kestiniz.Yatacsk yeriniz yok vicdansızlar.

  • Ahmet 08 Nisan 2018 09:11

    Türkiye de ağaç bırakmadınız Allah sizi bildiği gibi yapsın...

  • erol g.08 Nisan 2018 06:05

    Kışın soğuk günlerinde gömlek giymek göğüs bölgesinin ısınamamasına vücut ısısının düşmesine neden olacağından grip/zatürre/kalp hastalıklarına neden olabilir SOĞUK KIŞ AYLARINDA HASTA OLMAMAK İÇİN GÖĞÜS BÖLGESİNİ ELLERİ VE AYAKLARI SICAK TUTACAK GİYSİLER GİYİLMELİ ELLERİ SICAK TUTMAK İÇİN MUTLAKA PARMAK UÇLARI AÇIK ELDİVEN GİYİLMELİ VÜCUT ISISININ AŞIRI DÜŞMESİ/YÜKSELMESİ DE HASTALIKLARA NEDEN OLUR BOL MEYVE YENİLİP SPOR YAPILIP GÜÇTEN DE DÜŞMEK ÖNLENEBİLİR

  • n.t08 Nisan 2018 00:25

    Allah şifasını versin