BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Uraloğlu: Malta ile mutabakata vardık----

Bakan Uraloğlu: Malta ile mutabakata vardık

Bakan Uraloğlu: Malta ile mutabakata vardık
31 Ağustos 2023 - 22:54 www.finansgundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Maltalı meslektaşı ile görüştü. Uraloğlu, geçmişte imzalanan 'Denizcilik Anlaşması'nın yeniden canlandırılması için mutabakata varıldığını belirtti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malta Ulaştırma Altyapı ve Büyük Projeler Bakanı Aaron Farrugıa ile görüştü. Uraloğlu, Türkiye ile Malta arasında 2015'te imzalanan 'Denizcilik Anlaşması' çerçevesinde hayata geçirilen Ortak Komisyon'un yeniden canlandırılması konusunda mutabakata varıldığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malta Ulaştırma Altyapı ve Büyük Projeler Bakanı Aaron Farrugıa'yı kabul etti.

İKİ ÜLKE İLİŞKİLERİ DAHA DA GELİŞTİRİLECEK

Görüşmede; iki ülke arasındaki ulaştırma ve altyapı konularının ele alındığını belirten Uraloğlu, "Özellikle Malta- Gozo Adası denizaltı tünel projesine değindik. Ülkemiz firmalarının bu projede yer almasına büyük önem verdiğimizi söyledik" diye konuştu.

Bakan Uraloğlu, Malta'nın denizcilik sektöründe önemli bir rolü olduğunu belirterek, "İki ülke arasında 2015 yılında imzalanan Denizcilik Anlaşması çerçevesinde hayata geçirilen Ortak Komisyonun yeniden canlandırılması konusunda mutabakata vardık. Sivil Havacılık alanında da Malta'dan ülkemize gerçekleştirilecek turistik amaçlı charter uçuşlar konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğumuzu belirttik" dedi.

Toplantının sonunda, karşılıklı iyi niyet beyanları dile getirildi ve sorunsuz ilişkilerin daha da ileriye taşınması temennisinde bulunuldu. 

İstanbul yeni metrosuna kavuşuyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi

 

Bakan Uraloğlu'ndan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı

 

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaştırmada bayram rekoru!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)