BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Uraloğlu: Bayramda fahiş fiyatlı bilet satışına geçit verilmeyecek----

Bakan Uraloğlu: Bayramda fahiş fiyatlı bilet satışına geçit verilmeyecek

Bakan Uraloğlu: Bayramda fahiş fiyatlı bilet satışına geçit verilmeyecek
20 Haziran 2023 - 11:53 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda alacakları önlemler kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışına geçit verilmeyeceğini dile getirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda şehir içi ve şehirler arası yollarda yolcu taşımacılığının ve trafik yoğunluğunun artacağını hatırlatarak, denetimleri sıklaştıracaklarını belirtti.

Denetimlerin bayram süresince devam edeceğinin altını çizen Uraloğlu, "Alacağımız tedbirler kapsamında fahiş fiyatlı bilet satışına geçit verilmeyecek. Ayrıca yetki belgesiz taşımacılığın önüne geçilecek" ifadelerini kullandı.

FAHİŞ BİLET SATIŞINA 3 BİN 584 TL CEZA

Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 81 ildeki yolcu terminallerinde, yol kenarlarında ve karayolları denetim istasyonlarında yolcu taşımaya mahsus araçlara yönelik çalışma gerçekleştirecek.

Denetim ekipleri, biletsiz yolcu ve fahiş fiyatlı bilet satışı için 3 bin 584 TL, yetki belgesiz taşımacılık yapan araç ve firmalara 7 bin 200 TL, zamanında kalkmayan otobüslerin firmalarına 3 bin 584 TL idari para cezası uygulayacak.

Ayrıca bakanlığa bağlı ekipler, trafik yoğunluğunun artacağını göz önüne alarak, sorumluluk alanındaki otoyollar ile devlet ve il yollarında vatandaşların rahat ve huzur içinde seyahat edebilmelerini sağlamak ve trafik kazalarını asgari seviyeye indirmek amacıyla bazı tedbirler aldı.

Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat açıklaması

 

Otomobilde fahiş fiyata karşı bakanlık harekete geçti!

 

Bakanlıktan 11.2 milyon liralık "fahiş fiyat" cezası

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)