BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBakan Nebati'den fiyat düşüşü açıklaması----

Bakan Nebati'den fiyat düşüşü açıklaması

Bakan Nebati'den fiyat düşüşü açıklaması
22 Aralık 2021 - 16:27 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kurda belli bir rahatlama sağlandığını, kurdaki düşüşün fiyatlara yansımasında bakanlığın kendini göstereceğini söyledi.


TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyasıyla temaslarının devam edeceğini, Anadolu'da da temaslarda bulunacağını belirtti. Nebati, kurdaki düşüşün fiyatlara yansımasıyla ilgili sorulara "Hazine ve Maliye Bakanlığı kendisini gösterecektir" yanıtını verdi.

Nebati, dün akşam bir televizyon kanalında "Yeni Türkiye Modeli" ile ilgili açıklama yaptığını hatırlatarak, “Yarın belediye başkanlarımıza sunumumuz olacak. MYK’da sunumumuz olacak. Ardından 4 Ocak’ta İl Başkanları Toplantısı var. Ben sürekli toplumun içindeyim. İş dünyası ile yaptık, Anadolu'ya çıkacağız, diğer sektörleri dinleyeceğiz. Bir rahatlama gerçekleştirildi. Bundan sonra yapacağımız şey hep birlikte çalışmak. O bu yok, sen ben yok, öteki yok, hep beraber” dedi.

Kurdaki gerilemenin fiyatlara yansımasının yavaş olup olmadığına ilişkin soru üzerine Bakan Nebati, bu konuda Hazine ve Maliye Bakanlığının kendini göstereceğini ifade etti.

FİNANSAL İSTİKRAR KOMİTESİ YARIN BAKAN NEBATİ BAŞKANLIĞINDA TOPLANACAK

Finansal İstikrar Komitesinin ikinci toplantısı, yarın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında gerçekleştirilecek.

Saat 11.00'de yapılması planlanan toplantıda, yerel ve küresel finansal sistemdeki son gelişmeler ile bu gelişmeler ışığında finansal istikrarın korunması adına atılacak adımlar görüşülecek.

Finansal İstikrar Komitesi, finansal sistemin sürdürülebilir ekonomik büyümeyi sağlıklı şekilde desteklemesi, piyasalarda güvenin korunması için kırılganlıkların belirlenmesi ve sistemik risklerin yönetilmesinde ilgili kurumlar arasında iş birliği ve eşgüdümün sağlanması amacıyla kuruldu.

Bakan Nebati yeni modelin temelini açıkladı

 

Bakan Nebati'den TL'ye teşvik paketi açıklaması

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinan23 Aralık 2021 21:06

    sayin bakanim konut dusus el at ve kiralari kontrol edin kira 900 yere 1500 istiyor onu goren diger ev sahiplerde 2000 istiyor sizden ricam bakanlik ve muhtarlik kontol etsin

  • mso22 Aralık 2021 17:18

    önce bi akaryakıt fiyatları düşsün, onu da takip edin

  • Muzo22 Aralık 2021 17:34

    Atmayın hiçbiseyin düştüğü yok sürekli aynı şeyleri söylüyorlar en ufak etkisi yok aksine her konuştuklarında fiyatlar dahada azıyor zaptedilemiyor artık

  • Burhan Tak22 Aralık 2021 16:48

    Hibişeyin düştüğü yok aksine fiyatlar enflansyonunda üstünde iki mislini gecik döviz yükselse bu kadar fiyat artışı olmaz ülkenin gemis geçmiş en büyük hiperenflansyonu tarihinde görülmemiş fiyat ayarlaması dedikçe hiçkimsenin dinlediği yok yükseltiyorlar etiketleri koyuyorlar zammı ayarı kimsenin taktıgı yok