BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan vaka uyarısı----

Bakan Koca'dan vaka uyarısı

Bakan Koca'dan vaka uyarısı
07 Ocak 2022 - 14:54 www.finansgundem.com

Bakan Koca, "Aşı anında cevap vermez, etki etmesi için süreye ihtiyaç var. Bu durum, vakaların hızlı yayıldığı bu dönemde aşıyla birlikte tedbirlerin de önemini çok artırıyor" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 vakalarının hızla yayıldığı bu dönemde aşıyla birlikte tedbirlerin öneminin de arttığını vurguladı. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

Ağır vakaların önlenmesi için aşılarımızı yaptırmalı, hatırlatma dozunu olmalıyız. Fakat aşı anında cevap vermez, etki etmesi için süreye ihtiyaç var. Bu durum, vakaların hızlı yayıldığı bu dönemde aşıyla birlikte tedbirlerin de önemini çok artırıyor.

Dünkü verilere göre Türkiye'de bir günde 68 bin 413 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı. 418 bin 823 test yapıldı, 156 kişi hayatını kaybetti, 25 bin 502 kişi ise iyileşerek sağlığına kavuştu.

Koca: Karantina süresi 7 gün olarak belirlendi

 

Bakan Koca doktora saldıran kişinin tutuklandığını açıkladı

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)