BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Koca'dan kritik uyarı----

Bakan Koca'dan kritik uyarı

Bakan Koca'dan kritik uyarı
14 Haziran 2020 - 18:33 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından artan vaka sayılarını yorumladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi” açıklamasını yaptı.

Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Dünkü vaka tablomuz, salgının ciddiyetini koruduğu gerçeğiyle hepimizi yüzleştirdi. Geri adım atmayacak kadar güçlü ve tedbirlerde deneyimliyiz. Başladığımız gün, yarın için güven verici bir gün olsun” ifadesini kullandı. Koca ayrıca, ‘Kontrollü sosyal hayat, maske + mesafe’ ifadesinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

KOCA’DAN MASKE HATIRLATMASI

Sosyal medya hesabından sık sık vatandaşlara hatırlatmalar ve uyarılar yapan Bakan Koca, “Koronavirüs’ün maskesi henüz düşmedi” paylaşımı yaptı.

“TOKALAŞMAYALIM”

Koca başka bir paylaşımında ise şunları dile getirdi:

Virüs, bazı dış yüzeylerde bir süre canlı kalıyor. Virüs bulunan bir yüzeye elinizle dokunduğunuzda, elin ağız ve burunla teması hastalığa yol açar. Mesafe kuralına uymayıp, bir de el sıkışırsak virüse fırsat tanımış oluruz. Tokalaşmayalım. Bugünlerde dostça olan tokalaşmamaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)