BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Işıkhan, Sağlık Uygulama Tebliği hakkında konuştu----

Bakan Işıkhan, Sağlık Uygulama Tebliği hakkında konuştu

Bakan Işıkhan, Sağlık Uygulama Tebliği hakkında konuştu
22 Mayıs 2024 - 13:29 www.finansgundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SUT'ta yapılan değişikliğe ilişkin, "Muayene, tetkik sonuçlarının değerlendirilmesi, e-reçete ve e-rapor gibi hizmetlerin bedellerini SGK tarafından karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sağlık Uygulama Tebliği'ndeki (SUT) değişiklikle hastaların muayene, tetkik sonuçlarının değerlendirilmesi, e-reçete ve e-rapor gibi hizmet bedellerinin Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) karşılandığını duyurdu.

Işıkhan, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, SGK olarak sağlık hizmetlerinde dönüşümü desteklediklerini belirtti.

SUT'ta yapılan değişiklikle uzman hekimlerce uzaktan hasta değerlendirmeye yönelik sağlık hizmetlerini geri ödeme listesine aldıklarını vurgulayan Işıkhan, şunları kaydetti:

"Tebliğ bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. Böylelikle hastalarımızın, Sağlık Bakanlığı'na bağlı ikinci ve üçüncü basamak kamu hastanelerinde, muayene, tetkik sonuçlarının değerlendirilmesi, e-reçete ve e-rapor gibi hizmetlerin bedellerini Sosyal Güvenlik Kurumumuz tarafından karşılıyoruz."

Sağlıkta yeni dönem: Uzaktan muayene ücretlerini SGK karşılayacak!

 

SGK harekete geçti: Sahte sigorta yapana da yaptırana da ceza var!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b123 Mayıs 2024 09:16

    Ameliyata girenlerin açıktan aldığı bıçak paraları ne olacak, dehşet rakamlar var! Dünyadan bi haber gibi yaşayıp görmezden gelinen gerçekler bunlar! Bunlar hükümeti yıkacak bilesiniz!!!