BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Fahrettin Koca açıkladı: Can kaybı 30----

Bakan Fahrettin Koca açıkladı: Can kaybı 30

Bakan Fahrettin Koca açıkladı: Can kaybı 30
22 Mart 2020 - 22:25 www.finansgundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından korona virüsle ilgili son rakamları paylaştı. Vaka sayısı bin 236'ya yükselirken toplam can kaybı 30 oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'de yeni tip korona virüs ile ilgili gelişmeleri anlattı. Bugün yapılan testlerde 289 sonucun pozitif çıktığını, can kaybının da 9 olduğunu belirten Koca, "Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz" ifadesini kullandı.

Bugüne kadar toplan 20 bin 345 test yapılığını belirten Bakan Koca, toplam vaka sayısının bin 236'ya yükseldiğini belirtti. Koca, tamamı yaşlı 30 hastanın kayatını kaybettiğini de ifade etti.

Koca vatandaşlara seslenerek, "Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek" dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)