BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Çavuşoğlu'ndan Savcı Öz ve Adil Öksüz açıklaması----

Bakan Çavuşoğlu'ndan Savcı Öz ve Adil Öksüz açıklaması

Bakan Çavuşoğlu'ndan Savcı Öz ve Adil Öksüz açıklaması
12 Ağustos 2016 - 19:52 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski Savcı Zekeriya Öz ve Akıncı İmamı Adil Öksüz'ün Gürcistan'da görüldüğü iddialarına yanıt verdi

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle aranan kişilere ilişkin Çavuşoğlu, "Gürcü yetkileri ile temas içerisindeyiz. Her türlü ihbar titizlikle değerlendiriliyor. Herhangi bir yakalanma söz konusu değil. Orada olduklarına dair şüphe var. Kaçanları takip ediyoruz. İzlerinizi süreceğiz mutlaka yakalayacağız" dedi.

ORTALIĞI KARIŞTIRAN İDDİA
Sarp Sınır Kapısı’ndan geçen yıl Gürcistan’a kaçan Ergenekon ve 17 Aralık soruşturması savcısı Zekeriya Öz’ün, önceki gün Batum’da görüldüğü ihbarı ortalığı karıştırdı.

HSYK tarafından meslekten ihraç edilen eski Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, geçen yıl Ağustos ayında, hakkında yakalama kararı çıkarılmadan kısa süre önce Sarp Sınır Kapısı’ndan Gürcistan’ın Batum kentine kaçtı. Önceki gün Batum’dan gelen bir Türk vatandaşının Zekeriya Öz’ü gördüğünü ihbar etmesi üzerine Türk makamları bu ülkenin güvenlik birimleri ile temasa geçti. Konsolosluk yetkilileri de harekete geçerek olayı araştırdı. Ancak ihbarı yapan kişinin verdiği adreste ve çevresinde Savcı Zekeriya Öz bulunamadı.

İhbarda bulunan kişi ise yanılmış ve gördüğü kişiyi Savcı Öz’e benzetmiş olabileceğini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)