BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Canikli'den bedelli askerlik açıklaması----

Bakan Canikli'den bedelli askerlik açıklaması

Bakan Canikli'den bedelli askerlik açıklaması
22 Kasım 2017 - 19:33 www.finansgundem.com

Canikli, bedelli askerlikle ilgili "Şu anda hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil." bilgisini verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, TBMM'de yaptığı konuşmada bedelli askerlikle ilgili "Şu anda hükümetimizin gündeminde bedelli askerlik söz konusu değil." şeklinde konuştu.

Canikli konuşmasında, S-400'lerin ilk teslimatının 2019'da gerçekleşeceğini söyledi. Canikli, "Rusya ile S-400 sistemleri tedariki için sözleşme imzalandı. Biri opsiyon olmak üzere iki S-400 sistemi sözleşme kapsamında tedarik edilecek." dedi.

'PKK-YPG'NİN OLDUĞU HER YER TEHDİTTİR'


Canikli ayrıca, Suriye'deki PKK varlığına ilişkin olarak; "PKK/YPG'nin olduğu her yer tehdittir. Uluslararası hukuktan doğan müdahale hakkımızı kullanırız" ifadelerini kullandı.

'8570 PERSONEL TSK'DAN İHRAÇ EDİLDİ'

NATO tatbikatındaki skandalın kesinlikle cevapsız bırakılmayacağını söyleyen Canikli, "Darbe girişimi sonrasında FETÖ ile bağı tespit edilen 150'si general, 4630'u subay olmak üzere 8570 personel TSK'dan ihraç edildi" dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şehitlere vefa22 Kasım 2017 23:42

    Terörle yurt içi ve yurt dışı yoğun mücadele verdiğimiz tam bu zamanda bedelli istemek en hafifyle aymazlık ve art niyetli bir yaklaşımdır.