BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Akar: Çabamız akan kanın durmasıdır----

Bakan Akar: Çabamız akan kanın durmasıdır

Bakan Akar: Çabamız akan kanın durmasıdır
15 Ocak 2020 - 13:53 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı Akar, Libya'da Türk askerinin görevine ilişkin olarak "Değişen sayıda personelimiz halen Libya'da danışmanlık yapıyor. Libya'da savunma-güvenlik işbirliği ofisi kuruldu. Libya eğitim işbirliği timi görev yapıyor" diye konuştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ankara’da medya temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Akar, "Çabamız hem Libya'da hem İdlib'de siyasi bir çözümle, barışın, huzurun gelmesi, akan kanın durmasıdır." dedi.

Libya'da Savunma-Güvenlik İşbirliği Ofisi'nin kurulduğunu açıklayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ateşkes süreciyle ilgili, 'Ateşkes bitti' açıklamasının sahada karşılığı yok. Ruslar çalışacaklarını söylediler, onların cevabını bekliyoruz" dedi.

Berlin'deki Libya Konferansı konusunda Akar, "Oradan bir sonuç çıkabilecektir." dedi.

"Hiçbir hainin bu şanlı üniformayı giymesine izin vermeyiz"

Akar, FETÖ ile mücadele konusunda ise, "15 Temmuz'dan bugüne 23 bin 324 TSK personeline işlem yapıldı. Hiçbir hainin bu şanlı üniformayı giymesine izin vermeyiz." diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)