BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Türkeş'e imalı yanıt!----

Bahçeli'den Türkeş'e imalı yanıt!

Bahçeli'den Türkeş'e imalı yanıt!
29 Kasım 2016 - 12:07 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık Meclis Grup Toplantısı ardından gazetecilerin Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in açıklamalarına ilişkin sorularını yanıtladı

Eski MHP'li Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, hafta sonu verdiği bir röportajda AK Parti ile MHP arasındaki anayasa müzakerelerini değerlendirmişti.

Bahçeli'nin AK Parti ile ortaklık dışında bir siyasi stratejisi olabileceği uyarısında bulunan Türkeş, AK Parti'yi referanduma itmenin 'Bahçeli'nin erken seçim tuzağı' olabileğini iddia etmişti.

Türkeş'in bu açıklamalarına Bahçeli'den yanıt bugün geldi. Bahçeli, Türkeş'e yanıt verirken topu aynı zamanda eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na attı.

DAVUTOĞLU ANLATIRSA...

Bahçeli, "Bir kere okudum değerlendirmeyi AKP’ye bırakıyorum. Özellikle 64. Hükümetin kuruluşu sırasında MHP’nin genel başkan yardımcısı görevini üstlenirken Ahmet Davutoğlu hükümetinin başbakan yardımcısı olma hikayesini Davutoğlu anlatırsa bunu da anlatmış olur" dedi. 

AK Parti'den niçin farklı sesler çıkıyor

 

Tuzak mı! Tuğrul Türkeş'ten referandum uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)