BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den şehitler için taziye mesajı----

Bahçeli'den şehitler için taziye mesajı

Bahçeli'den şehitler için taziye mesajı
27 Ekim 2018 - 18:26 www.finansgundem.com

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki olumsuz hava şartlarından dolayı şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Devlet Bahçeli, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Tunceli'nin Nazımiye  ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde yürütülen operasyonlar sırasında elverişsiz  hava şartlarından dolayı şehit olan iki kahraman uzman çavuşun toplumda büyük bir  üzüntüye neden olduğunu belirtti.

Şehit askerlerin hava şartlarına rağmen mücadeleden geri durmadığını  vurgulayan Bahçeli, "Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı  fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler, buza, dona, soğuğa rağmen vatan  mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir." değerlendirmesinde  bulundu.

Bahçeli taziye mesajında, "Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet  diliyor, muhterem ailelerine, silah ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı  niyaz ediyorum. Vatan sağolsun, şehadetleri mübarek olsun." ifadesini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)