BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' açıklaması----

Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' açıklaması

Bahçeli'den '3 Mayıs Türkçülük Günü' açıklaması
03 Mayıs 2023 - 13:59 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "3 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Türk milliyetçiliğini istismar etmeye, şirret planlarına malzeme yapmaya heves eden kötürüm çevrelere, inanıyorum ki fırsat verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (​MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '3 Mayıs Türkçülük Günü' nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bahçeli, "Türk milliyetçiliği, Türk milletinin özü, istiklal ve istikbal iradesinin özgüvenidir. 3 Mayıs 1944 olayları Türk milliyetçilerinin sivil ve demokratik tepkisine sahne olmakla birlikte; haksızlığa, hukuksuzluğa ve husumetle beslenen önyargılara direnişi simgelemektedir. Aynı zamanda 3 Mayıs 1944 Türk milliyetçiliğinin toplum ve siyaset alanına cemre gibi düşüşünün de miladıdır. Davasının onuruyla bezenmiş merhum ve muhterem büyüklerimiz hiçbir çileye, hiçbir işkence ve zulme boyun eğmemişler, inançlarından, irfanla pekişen milliyetçi iradelerinden asla taviz vermemişlerdir. Devletimizin kurucu fikrini tabutluklara hapsetme niyet ve hedefi çok şükür başarılı olamamıştır" ifadelerini kullandı.

Türk milliyetçilerinin geçmişte küresel angajmanlara göre politika belirleyenlere alet olmadığını belirten Bahçeli, "Küresel angajmanlara göre politika belirleyenlere, yabancıların destek ve dönemsel ilgilerini çekebilmek maksadıyla marazi ve mahsurlu iş birliği içine giren siyasi devşirmelere Türk milliyetçileri dün alet olmamış, bugün de ortak olmayacak, nitekim zillete mesafeli tavrını mutlaka koruyacaklardır. Geldiğimiz bu aşamada 3 Mayıs ruhuna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Türk milliyetçiliğini istismar etmeye, alenen şirret planlarına malzeme yapmaya heves eden kozmopolit, köksüz, kimliksiz ve kötürüm çevrelere inanıyorum ki fırsat verilmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, 3 Mayıs 1944'ün tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum" açıklamasında bulundu.

Bahçeli: ‘Mustafa Kemal’ diyenlerin adresi Milliyetçi Hareket'tir

 

Bahçeli: Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz

 

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ağır sözler!