BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBağış'tan Galatasaray gafı----

Bağış'tan Galatasaray gafı

Bağış'tan Galatasaray gafı
24 Ekim 2013 - 15:29 www.finansgundem.com

Egemen Bağış, Galatasaray’ın Kopenhag karşısındaki başarısını tebrik ederken yanlışlıkla sarı-kırmızılıların rakibini karıştırdı

Türkiye 'de top koşturan Avrupa Birliği pasaportuna sahip futbolcuların "Yerli statüsünde oynamasına imkan sağlayacak tavsiye mektubunu imzaladığı" yönündeki iddiayı yalanlayan Bakan Bağış Galatasaray’ın Kopenhag karşısındaki başarısını tebrik ederken gaf yaptı.

"ESTONYA GALİBİYETİNİ KUTLUYORUM"

Bağış, şaşırarak Kopenhag yerine “Estonya” dedi. Bakan "Bir Fenerbahçe Kongre Üyesi olarak, Galatasaray'ın Estonya karşısındaki galibiyeti herkes kadar beni de sevindirdi. Takımlarımızı destekliyorum. Galatasaray'ın bu başarısı diğer takımlara örnek olsun" sözleri ise şaşkınlık yarattı.

Bağış'ın bu gafı siyasilerin daha önce benzer şekildeki hatalarını akıllara getirdi.

ARJANTİN'DE 'BREZİLYA' TWEETİ

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te yapılan 2020 Olimpiyat Oyunları ev sahipliği oylamasına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sunum sonrasında an itibariyle bir enstantane. Brezilya'dan selam ve sevgiler" mesajı ile dikkati çekmişti.

SPOR BAKANI EFSANELERİ KARIŞTIRDI

Spor Bakanı Suat Kılıç ise Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Selçuk Yula'nın hayatını kaybetmesi sonrası sosyal medyada büyük tepki çeken bir hata yapmıştı. Öyle ki Bakan Kılıç’ın Twitter hesabından paylaştığı fotoğraf, Selçuk Yula’ya değil, Fenerbahçe’nin bir başka efsanesi olan Serkan Acar’a aitti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)