BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBağış şu an boşta gözüken bir bakan----

Bağış şu an boşta gözüken bir bakan

Bağış şu an boşta gözüken bir bakan
17 Ekim 2013 - 20:58 www.finansgundem.com

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Egemen Bağış hakkında sert açıklamalarda bulundu

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.
Koç, ANKA’ya yaptığı açıklamada “Siyasette hiciv kullanılır ama ilkokul düzeyinde hiciv yapanlara cevap vermek gereksiz” derken, Egemen Bağış’ın öncelikli olarak sorumlu olduğu AB ile müzakere sürecindeki görevlerini yerine getirmesi gerektiğini belirtti. Koç, “AB ile ilişkiler dikkate alındığında, Bağış şu anda boşta gözüken bir bakan. Başka işi olmadığı için CHP’ye sataşmayı kendisine gündem edinmiş” diye konuştu. Bağış için, “Kabinenin en light (hafif) Bakanı” ifadelerini kullanan Koç, “Kendi sorumlu olduğu alanda öz eleştiri yapması, Türkiye’ye hesap vermesi gerekirken boyunu aşan işlerle uğraşıyor, espri yaptığını zannediyor” değerlendirmesinde bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)