BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemB-20 Zirvesi ilk toplantısını Babacan ile yapacak----

B-20 Zirvesi ilk toplantısını Babacan ile yapacak

B-20 Zirvesi ilk toplantısını Babacan ile yapacak
18 Ağustos 2014 - 16:08 www.finansgundem.com

G-20 Zirvesi’nin iş dünyası kolu olan B-20 için oluşturulan Yürütme Kurulu 20 Ağustos’ta toplanıyor

Dünyanın en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen gelişmiş 20 ülkenin temsilcilerinin bir araya geldiği G-20, önümüzdeki yıl Türkiye’de gerçekleşecek. G-20 Zirvesi’nin önemini bilen kesimler için çok yoğun bir siyasi süreç yaşayan Türkiye’deki gelişmelerin önemli kaygılar yarattığı bir gerçek. Çünkü zirve, dünya dengeleri açısından çok önemli kararların alınmasına vesile olabildiği gibi ev sahibi ülkelerin görüş ve önerilerini  her zamankinden daha fazla iletebilmelerine de olanak yaratıyor.  İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’ın sık sık ev sahibi ülkelere yarattığı katma değeri vurguladığı G-20’ye ilişkin ilk resmi toplantı 20 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Zirvenin iş dünyası kolu olan B-20 için oluşturulan Yürütme Kurulu’nun ilk toplantısına, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katılacak.

Hatırlanacağı gibi G-20’nin iş dünyası kolu olan B-20 çalışmalarına yönlendirmek üzere hükümet tarafından iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden oluşan bir B-20 Türkiye Yürütme Kurulu oluşturulmuş, başkanlığa da Rifat Hisarcıklıoğlu getirilmişti.

Bu çerçevede ilk toplantıya TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu dışında yürütme kurulunun diğer üyeleri Nail Olpak (MÜSİAD), Mehmet Büyükekşi (TİM), Haluk Dinçer (TÜSİAD), Erol Kiresepi (TİSK), Erdal Bahçıvan (TOBB) ve Tuncay Özilhan (DEİK) katılacak. (Ekonomist)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yarbay18 Ağustos 2014 16:43

    Önce borsadaki rezilkleri pislikleri bir temizle. bu konuda ilgili kurumlara ciddi talimatlar verki ciddiyetini görelim. borsa tam bir rezalethaneye dönüştü. hele Kervn da olup btenler dünya borsa tarihinde görülmemiş yatırımcı soyma diskalifye etme işlemleri