BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım artık başkan değil!----

Aziz Yıldırım artık başkan değil!

Aziz Yıldırım artık başkan değil!
28 Haziran 2013 - 08:28 www.finansgundem.com

Görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Aziz Yıldırım, basın mensuplarının karşısına yeni titriyle çıktı

Mahkeme kararıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Aziz Yıldırım, basın mensuplarının karşısına yeni titriyle çıktı.
Basın toplantısı öncesi Aziz Yıldırım'ın oturacağı masadaki kartta "Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı" yazması dikkat çekti.
Aziz Yıldırım, 1998'den beri Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini yürütüyor.. Ancak 25 Haziran 2013'te mahkemece alınan ihtiyatı tedbir kararı ve sonrasında bu sabah yine mahkeme tarafından gönderilen "Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak basın toplantısı düzenleyemez" uyarısı sonrası Yıldırım, basın toplantısına yeni titriyle çıktı. Ancak kart, Aziz Yıldırım basın toplantısına başlamadan önce kart kaldırıldı.
Ancak Yıldırım da basın toplantısı sırasında gülerek "Ben burada Fenerbahçe Futbol A.Ş Başkanı olarak bulunuyorum" dedi.
Bu arada toplantı öncesi Kamuyu Bilgilendirme Platformu'na gönderilen açıklamada da "Kulübümüze tebligatı yapılan, İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin vermiş bulunduğu ihtiyati tedbir kararı, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın kulüpteki görevi ile ilgili olup şirketimizdeki görevi devam etmektedir" denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)