BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAyvatoğlu, tekrar gözaltına alındı----

Ayvatoğlu, tekrar gözaltına alındı

Ayvatoğlu, tekrar gözaltına alındı
28 Mart 2021 - 13:06 www.finansgundem.com

Uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yayımlanan AK Parti genel merkez büro personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı

AK Parti'nin genel merkezinde büro personeli olarak çalıştığı açıklanan Ayvatoğlu'na ait görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine harekete geçen emniyet, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kısa sürede Ayvatoğlu'nu gözaltına alan ekipler, görüntülerdeki diğer şahısların tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı.

'Maddeyi bize de temin ediyordu'
Gözaltı süresinin dolmasının ardından adliyeye sevk edilen Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla salıverildi. Soruşturmayı sürdüren emniyet birimleri, diğer kişileri de Kastamonu ve İzmir'de yakaladı.

Görüntüdeki maddenin uyuşturucu ve uyarıcı olduğunun belirlenmesi ve şüphelinin bu maddeyi arkadaşlarına da temin ettiği iddiası üzerine Ayvatoğlu, savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesinde, kullandığı maddenin 'pudra şekeri' olduğunu söylemesine rağmen araçta yanında bulunan ve gözaltına alınan iki kişinin 'kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu, Ayvatoğlu'nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini' öne sürdükleri belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Soruşturma titizlikle devam etmektedir
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli Hamza Kürşat Ayvatoğlu hakkında yürütülen soruşturma kapsamında sosyal medyada paylaşılan videoda yanında bulunduğu tespit edilen diğer şüpheliler M.D., M.Y.M., D.O. ve U.K. hakkında başsavcılığımızca gözaltı talimatı verilmiş, şüphelilerden elde edilen bilgi ve yeni deliller çerçevesinde ise Hamza Kürşat Ayvatoğlu bugün sabah saatlerinde yeniden gözaltına alınarak hakkında TCK 188 ve devamı maddeleri kapsamında soruşturma genişletilmiştir. Başsavcılığımızca tüm şüpheliler hakkında gerekli dijital incelemelerin tamamlanması ve diğer şüphelilerin yakalanması için ayrıca kolluğa ek gözaltı talimatı verilmiştir. Soruşturma titizlikle devam etmektedir" denildi.

Pudra şekerinin burundan tüketildiğini bilmiyordum

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)