BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAytuğ Atıcı sakalını 3 ay daha kesmeyecek----

Aytuğ Atıcı sakalını 3 ay daha kesmeyecek

Aytuğ Atıcı sakalını 3 ay daha kesmeyecek
03 Ocak 2017 - 21:30 www.finansgundem.com

OHAL 3 ay daha uzatılırsa CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı daha önce açıkladığı gibi 3 ay daha sakalını kesemeyecek.

Başbakan Binali Yıldırım’ın bugün AKP grup toplantısında yaptığı açıklamanın ardından OHAL’in 3 ay daha uzatılıp uzatılmayacağına dair yapılacak görüşmenin bugün yapılmasına karar verildi. Bugün yapılacak görüşmelerin ardından OHAL 3 ay daha uzatılırsa CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı daha önce açıkladığı gibi 3 ay daha sakalını kesemeyecek.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Olağanüstü Hal (OHAL) uygulamasına tepki göstermek için sakal bırakmıştı, Atıcı’nın son halini görenler tanımakta zorlandı. Milletvekili Atıcı, OHAL devam ettiği sürece sakalını kesmeyeceğini söyledi. OHAL sürecine tepki olarak sakal bırakan Atıcı, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Temmuz ayında sakalımı uzatmaya başladım. OHAL’e tepki olarak bunu yaptım. Zamanla insanlar sormaya başladı ‘yas mı var’ diye. Bu süreçten (OHAL) daha kötü, yas tutulacak ne olabilir? OHAL devam ettiği sürece sakalımı kesmeyeceğim.” şeklinde konuşmuştu.

Sözcü

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)