BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAysal'dan transfer müjdesi----

Aysal'dan transfer müjdesi

Aysal'dan transfer müjdesi
06 Mayıs 2013 - 01:37 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, şampiyonluğun ilan edildiği Sivasspor maçı ardından açıklamalarda bulundu

Aysal'ın açıklamaları şu şekilde:
"Geçen seneki farklıydı, bu seneki daha farklı. Bu kurumsal bir başarıdır. Burada bizimle birlikte emeği geçen herkesi saygıyla anmak lazım. Diğer ekipleri de tebrik etmek istiyorum. Galatasaray'ın yükselişi devam edecek. Türkiye'de de Avrupa'da da gücümüzü göstermek istiyoruz. Şanlı bir tarihimiz var. Ona layık olarak organizasyonları ve neticeleri almak durumundayız yöneticiler olarak. Bu enerjinin sinerjiye dönüşmesi en büyük dileğimiz."
"İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK"
"Galatasaray'da imkansız diye bir şey yok. Gençlere şans veriyoruz ve başarılarını izliyoruz. Gerçekten Galatasaray'ı her gün daha iyi tanıyorum. Mutfağımızda çok iyi malzemeler var. Bu akşam çok güzel akşam. Yarın sabahtan itibaren yeni sezonu düşüneceğiz. Önemli olan bıkmadan, usanmadan, buzları kırarak ilerleyebilmek. Rotayı çizdik ve düşüncelerimde hiçbir zaman değişiklik olmadı. Avrupa'yı hedefliyorum. Galatasaray bir aile... 2 maçımız daha var. 15 gün sonra yaptığımız hazırlıkları taraftarımıza anlatacağız. Galatasaray herkesin korkutuğu bir güç konumuna girdi. Sadece futbolda değil, basketbolda ve diğer spor dallarında da böyle... Bunların hepsini sergilemek ve bu katkıyı vermek zorundayız."
AYSAL'DAN TRANSFER MÜJDESİ
"Galatasaray'da önemli olan başarıların bir gecelik değil, devamlı olmasıdır. Çilek transferleri devam edecek. Ama çilek ismini artık değiştirelim. Gelecek sezon meyveler gelecek. Bu sene ihtiyaçlarımız belli, hocamızın istediği talepler var. Bütçemize göre gerçekleştirmeye çalışacağız. Yeni elemanlarla karşınıza çıkacağız. Yabancı oyuncuların Türk oyunculara getirdiği dolu tecrübeler var. Gelecek seneyi güvenle bekleyeceğiz. Taraftarlarımız Galatasaray'ın başarısından en ufak endişe duymasınlar; her zaman ileriye bakıyoruz. Bu şampiyonluğu taraftarımıza armağan ediyorum."
"FATİH HOCA İLE DEVAM EDECEĞİZ"
"Fatih Hoca ile aramızda herhangi bir sorun olmadı. Her zaman pozitif değil bazen negatifler konuşulur. Hocamız ve yönetim arasında anlaşmazlık olmadı. Bunlar, haber olsun diye ortaya çıkan uydurmalar. Hocamız ile 3 yıllık anlaşmamız ve 2 senedir beraberiz, önümüzdeki sezon da devam edeceğiz. Bu ilişkimiz yürüyecek."
ARIBOĞAN: "MÜTHİŞ BİR ŞAMPİYONLUK YAŞIYORUZ"
Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, müthiş bir şampiyonluk yaşadıklarını ifade etti. Üst üste ikinci şampiyonluğu yaşadıklarını hatırlatan Arıboğan, "Galatasaray bunlara alışkın bir camia. Kolay sezon değildi. Büyük rekabetin yaşandığı sezondu. Hem Avrupa'da hem Türkiye'de başarılı olmak bize gurur veriyor. Yeni bir şahlanışa şahit oluyoruz. Her alanda başarılarımız devam edecek. Dünyanın ve Avrupa'nın sayılı kulüplerinden biriyiz. Kulübü daha da ileri götüreceğiz. Hem sporcu bağlamında hem diğer konularda Avrupa'nın en saygın kulüplerinden biri olacağız" ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)