BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAynı günde iki negatif, iki pozitif----

Aynı günde iki negatif, iki pozitif

Aynı günde iki negatif, iki pozitif
13 Kasım 2020 - 10:16 www.finansgundem.com

Elon Musk korona virüs testi ile ilgili yaptığı açıklama ile gündemde. Aynı gün 4 defa Kovid-19 testi yaptıran Musk testlerden ikisinin negatif, diğer ikisinin ise pozitif çıktığını belirtti

Tesla ve SpaceX'in sahibi milyarder Elon Musk, korona vürüs (Kovid-19) testi ile ilgili yaptığı son açıklama ile bir kez daha gündemde. 

2 TEST NEGATİF 2 TEST POZİTİF
Aynı gün içinde 4 defa Kovid-19 testi yaptırdığını belirten Musk, 2 sonucun negatif 2 sonucun ise pozitif çıktığını açıkladı. 

Musk kişisel Twitter hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 
"Son derece sahte bir durum söz konusu. Bugün Kovid-19 için dört defa test edildim. İki test negatif çıktı, ikisi pozitif çıktı. Aynı makine, aynı test, aynı hemşire." 

"SALGIN İNSANLARI MANTIKSIZ HALE GETİRDİ" 
Geçtiğimiz aylarda New York Times Sway podcast canlı yayınına katılan Musk, büyük ölçekli karantinaların ve sokağa çıkma yasaklarının bir hata olduğunu iddia etmişti. 

Aynı programda yaşı itibariyle kendisinin ve çocuklarının ‘korona virüs risk grubunda olmadığını’ belirterek korona virüs aşısını olmayacağını açıklayan Musk “Salgının insanları mantıksız hale getirdi" demişti. 

Chicago kapandı, Ditroit eğitime ara verdi

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biogenetik13 Kasım 2020 23:08

    Rtalb ustun nitelik test kullanılmadığı belli

  • Erol g.13 Kasım 2020 16:03

    TESTE BAŞLAMADAN EVVEL SOĞUK SU IÇTİ IŞE TESTİ NEGATİF CIKMIŞTIR-TESTE BAŞLAMADAN EVVEL SOĞUK SU IÇMESİ IŞE POZİTİF ÇIKMISTIR-POZİTİF ÇIKTIKTAN SONRA SONRA SOĞUK SU IÇTİ Veya SOĞUK SUYLA duş aldı ISE YİNE TESTİ NEGATİF ÇIKMIŞTIR