BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvustralya'da güven azaldı----

Avustralya'da güven azaldı

Avustralya'da güven azaldı
10 Nisan 2013 - 08:22 www.finansgundem.com

Avustralya'da tüketici güven endeksi geriledi

Avustralya'da Nisan ayı tüketici güven endeksi bir önceki aya göre ciddi bir düşüş yaşadı. Yaşanan bu düşüş önceki yaşanan yükselişin üzerinde bir güven kaybına işaret etti ve faiz oranlarının yeniden düşürülebileceği fikrinin canlı kalmasına neden oldu.
Westpac-Melbourne enstitüsü tarafından hesaplanan tüketici güven endeksi Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 5.1 oranında geriledi ve 104.9 değerini aldı. Mart ayında ise endeks 110.5 seviyesindeydi.
Avustralya Hazine Bakanı: Sanayimiz aşırı değerli Avustralya doları ile başa çıkıyor
Avustralya Hazine Bakanı Wayne Swan, ülkede imalat ve turizm sektörünün aşırı değer kazanan Avustralya dolarının etkileri konusunda kendi tahminlerinin üzerinde bir direnç gösterdiğini ve başarılı bir tablo sergilediğini belirtti.
Avustralya/Kent: Düşük faizler ekonomiyi destekliyor
Avustralya Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Christopher Kent, ülkenin madencilik sektöründeki yatırım patlatmasının sönükleşmesinin ardından faiz oranlarının rekor düşük seviyelere doğru çekilmesinin ülke ekonomisini ve istihdam artışını desteklemekte olduğunu belirtti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)