BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa'nın savunmasının güçlendirilmesini görüştüler----

Avrupa'nın savunmasının güçlendirilmesini görüştüler

Avrupa'nın savunmasının güçlendirilmesini görüştüler
22 Ekim 2021 - 22:19 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yaptıkları telefon görüşmesinde ikili ve bölgesel konuları ele aldı. Ayrıca ikili, Avrupa'nın savunmasının güçlendirilmesi konusunu da görüştü

Beyaz Saray basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ikili ve bölgesel konuları değerlendirdikleri bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Ekiplerinin Sahel'de istikrar ve güvenliği desteklemek ve Hint-Pasifik'teki iş birliklerini genişletme adına yürüttükleri çabaları ele alan iki lider, NATO ile bütünlük içinde Avrupa'nın savunmasını güçlendirme konusunu da görüştü.

Biden'ın bu ay sonunda Roma'da yapılacak G-20 Zirvesi'nde Macron ile görüşmeyi "sabırsızlıkla" beklediği belirtilen açıklamaya göre, buradaki görüşmede ABD-Fransa iş birliği alanları, ortak çıkar ve değerleri ele alınacak.

ABD Başkan Yardımcısı Harris, gelecek ay Paris'e gidiyor

Biden görüşmede, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in bu ay sonunda Paris'e yapacağı ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkiler ve küresel sorunları görüşme adına önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi.

Harris'in ofisinden yapılan açıklamada da Paris ziyareti kapsamında Harris'in 11 Kasım'da Paris Barış Forumu'nda konuşma yapacağı, 12 Kasım'da ise Paris Libya Konferansı'na katılacağı kaydedildi.

Tedarik zincirindeki sıkıntıya Biden'dan B Planı: Ulusal Muhafızlar

 

Arap Parlamentosu'ndan, Macron'a: 'Sorumsuz ve kabul edilemez'

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)