BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa'nın en büyük gaz sahası kapanabilir----

Avrupa'nın en büyük gaz sahası kapanabilir

Avrupa'nın en büyük gaz sahası kapanabilir
23 Ocak 2023 - 08:39 www.finansgundem.com

Hollanda, 2023'te Avrupa'nın en büyük gaz sahasını kapatmayı düşünüyor. Madencilikten sorumlu genel sekreter Vijlbrief, hükümetin depreme yol açabilecek Groningen gaz sahasını 1 Ekim'e kadar kapatmayı planladığını açıkladı.

Financial Times'ın hükümet yetkililerine dayandırdığı haberine göre, Hollanda güvenlik endişeleri nedeniyle bu yıl Avrupa'nın en büyük gaz sahasını kapatmayı planlıyor.

Madencilikten sorumlu genel sekreter Hans Vijlbrief, Hollanda hükümetinin depreme yol açabilecek Groningen gaz sahasını 1 Ekim'e kadar kapatmayı planladığını, ancak bu kıştan sonra Avrupa'da bir gaz kıtlığı olup olmadığını görmek için izleyeceğini söyledi. Vijlbrief, gerekirse sahanın Ekim 2024'e kadar faaliyette kalabileceğini de sözlerine ekledi.

Vijlbrief'in aktardığına göre, Hollanda'nın Almanya sınırına yakın kuzeydoğu bölgesinde yer alan gaz sahası, kapasitesinin yalnızca bir kısmını üretiyor. Yine de, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin Avrupa'da büyük bir gaz kıtlığına yol açması nedeniyle hükümetin geçen yaz madenciliği hızlandırması için baskı altına girmesiyle üretim devam etti.

Rusya'nın en büyük doğalgaz sahası faaliyette

 

Avrupa'da gaz fiyatlarında düşüş sürüyor

 

Avrupa'da doğalgaz depolarındaki doluluk oranı azaldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)