BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa'da yaşamı durduran fırtına rekor da getirdi----

Avrupa'da yaşamı durduran fırtına rekor da getirdi

Avrupa'da yaşamı durduran fırtına rekor da getirdi
10 Şubat 2020 - 08:51 www.finansgundem.com

İngiltere, Fransa, Hollanda ve Almanya'da yaşamı felç eden, maçların ve uçak seferlerinin iptal edilmesine yol açan Ciara Fırtınası Transatlantik uçuş rekorunun da kırılmasını sağladı

New York – Londra seferini yapan British Airways şirketine ait Boeing 747 uçağının Ciara Fırtınası sayesinde dünyanın en hızlı Transatlantik uçuş rekorunu kırdığı öğrenildi.

Hava trafiği ile ilgili anlık bilgiler veren Flightradar portalının verilerine göre British Airways şirketine ait Boeing 747 uçağı, New York’tan Londra’ya kadar 4 saat 56 dakika gibi rekor sürede ulaştı.

Portalın yayınladığı verilere göre önceki Trasatlantik uçuş rekoru, uçuşları 4 saat 57 dakika ve 4 saat 59 dakika süren Virgin Atlantic şirketinin uçaklarına aitti.

Flightradar’daki istatistikler, süpersonik uçakların uçuş sürelerini ise yansıtmıyor.

Diğer yandan Independent gazetesi, önceki rekorun kırılmasını sağlayan nedenin, uçağı saatte 825 mil (1327 kilometre) hıza ulaştıran Ciara Fırtınası olduğunu bildirdi.

Hayat durdu! Avrupa'da Sabine ve Ciara şoku

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)