BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAvrupa Komisyonu Başkanı'ndan Kıbrıs açıklaması----

Avrupa Komisyonu Başkanı'ndan Kıbrıs açıklaması

Avrupa Komisyonu Başkanı'ndan Kıbrıs açıklaması
06 Temmuz 2021 - 22:09 www.finansgundem.com

Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB'nin Kıbrıs'ta iki devletli bir çözüm önerisini asla kabul etmeyeceğini yineledi.

Avrupa Parlamentosu’nda Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı David Sassoli ve Avrupa Birliği (AB) dönem Başkanlığını yürüten Slovenya Başbakanı Janez Jansa ile ortak basın toplantısında Kıbrıs hakkında açıklamalarda bulundu.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden bir muhabir von der Leyen'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Temmuz’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) düzenleyeceği ziyaretle ilgili bir soru sordu.

AB’nin Kıbrıs konusunda çok hassas olduğunu ifade eden von der Leyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KKTC'ye yapacağı ziyaretle ilgili olarak, “Bir süre önce Türkiye Cumhurbaşkanıyla konuşuyordum ve planlanan ziyarette çok nettim, bu ziyaretin nasıl olacağını izlemek konusunda çok hassasız” ifadelerini kullandı. Von der Leyen ayrıca, AB’nin Kıbrıs’ta iki devletli bir çözüm önerisini asla kabul etmeyeceğini yineledi.

Rusya'da konsolos krizi: Gizli bilgileri toplarken yakalandı

ABD: Afganistan'dan çekilmenin yüzde 90'dan fazlası tamamlandı

Finlandiya'da 107 yılın en yüksek sıcaklığı ölçüldü

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duran07 Temmuz 2021 00:00

    Çok da trink...kendin söyle kendin işit...gücün yetiyorsa, getir askerini tabi erkeğiniz varsa...

  • Yorum06 Temmuz 2021 22:51

    Etmezsen etme kim sana sordu ki hani güneyi almıştın ya AB ye o esnada kuzeyinde AB ye almış ama kktc nin tek başına makamlarını görmezden gelmiş ve tek muhatap olarak güney kıbrısı kabul etmiştin işte yaptığın o folüme böyle bir ayar verdik ha olmazsa kktc türkiyeyle birleşir ondan sonra sen yinede kabul etme