BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisselerini kriz endişesi vurdu----

Avrupa hisselerini kriz endişesi vurdu

Avrupa hisselerini kriz endişesi vurdu
16 Ekim 2014 - 19:44 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, Euro Bölgesi’nin çevre ülkelerinde finansal krizin geri geldiği endişeleri ile 1 yılın en düşük seviyesini gördü

Avrupa hisseleri, bölgedeki çevre ülkelerde finansal krizin geri geldiği endişelerinin artması ile 1 yılın en düşük seviyesine gerilerken, gösterge endeks 2003'ten bu yana en uzun kayıp sürecini kaydediyor.

St. Louis Fed Başkanı Bullard'ın parasal genişlemeye devam etmeyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtmesinin ardından endeks yüzde 2.9'a yakın kaybını azalttı.

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.4 gerileyerek günü 310.03 puandan tamamladı. Endeks İspanya'nın tahvil ihalesinde maksimum hedefi tutturamaması ile 1 yılın en düşük seviyesini gördü.

Kopenhag'daki Saxo Bank A/S baş yatırımcısı Steen Jakobsen, "Periyodun kötü haberin kötü haber olduğu bölümüne ulaştık. Yıllardır para politikası üzerine işlem yapıyoruz. Şu an gerçek ekonomik problemlerin üstesinden gelmek zorundayız ve bu piyasa için karmaşık bir durum" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)