BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri yükseldi----

Avrupa hisseleri yükseldi

Avrupa hisseleri yükseldi
13 Eylül 2013 - 19:39 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri haftanın son gününü yükselerek kapatırken, iki haftalık kazancını da genişletti

Avrupa hisseleri Fresenius SE ve Kabel Deutschland Holding AG gibi firmaların birleşme aktivitelerinden sonra ralli yapmasının ardından yükselerek ikinci haftalık kazancını genişletti.
Fresenius 43 hastane satın almak için anlaşma sağlamasının ardından yüzde 3.6 yükseldi. BHP Billiton Ltd. ve Anglo American Plc en az yüzde 2 kaybederek emtia üreticilerinin kayıplarına öncülük etti. TDC A/S yüzde 3.1 değer kaybetti.
Stoxx 600 Endeksi yüzde 0.2 yükselerek günü 311.43 puandan kapatırken, erken saatlerde gerçekleştirdiği yüzde 0.4'lük düşüşten toparlanmış oldu. Avrupa gösterge endeksi yatırımcıların Fed kararını beklemeye başladığı bu haftada yüzde 1.7 ilerleme sağladı.
Credit Suisse Group AG Avrupa ve İsviçre şef yatırım yetkilisi Anja Hochberg, "Kabul edilebilir makro veriler ve Suriye konusunda gösterilecek ilerlemeyle beraber beklentiler biraz daha iyimserleşmiş görünüyor. Piyasalar sabırsızlıkla Fed toplantısını bekliyor" yorumunu yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)