BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri verilerle geriledi----

Avrupa hisseleri verilerle geriledi

Avrupa hisseleri verilerle geriledi
24 Mart 2014 - 19:34 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, dünya liderlerinin Ukrayna'daki gerginliği görüşmek üzere toplanması ve imalat sanayii göstergelerinin gerilemesi ile geriledi

Avrupa hisseleri, bir aydan uzun bir sürenin en dik haftalık kazancının ardından, dünya liderlerinin Ukrayna'daki gerginliği görüşmek üzere toplanması ve Çin ve Almanya'da imalat sanayii göstergelerinin gerilemesi ile geriledi.

Royal KPN NV, Citigroup Inc.'nin notunu düşürmesiyle yüzde 4.3 geriledi. Stada Arzneimittel AG, 2014 tahminlerini düşürmesi iley üzde 15 değer kaybetti. Çek Cumhuriyeti'nin en büyük kamu kuruluşu CEZ AS, ülkede maliye bakanının açıklamasına göre hükümetin yüzde 100 temettü ödemesi arayışında olmasıyla yüzde 5.1 değer kazandı. 

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 1.1 gerileyerek günü 324.38 puandan tamamladı. Gösterge endeks geçtiğimiz hafta, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kırım'dan başka bölgeleri ele geçirmeyeceğini açıklamasıyla yüzde 1.8 ilerlemişti. 

"Yatırımcılar Kırım krizi ve Çin ekonomisine dair bariz problemlerden dolayı endişeliyken, daha güçlü veriler hisse piyasalarındaki devamlı olumlu gelişmeler için çok önemli olurdu," diyen Zürih merkezli Swiss Rock Asset Management'ın fon yöneticisi Martin Schlatter, "Batı ve Rusya arasında bir çatışma kesinlikle istenmiyor," şeklinde görüş bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)