BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisseleri ralliyi kesti----

Avrupa hisseleri ralliyi kesti

Avrupa hisseleri ralliyi kesti
27 Mart 2014 - 20:07 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, gıda ve içecek şirketleri tırmanırken, iki günlük ralliden sonra bugün yatay seyretti

Avrupa hisseleri, gıda ve içecek şirketleri tırmanırken, iki günlük ralliden sonra bugün yatay seyretti.

Hennes & Mauritz AB, beklentilerin altında gelen çeyrek karından sonra yüzde 4.3 düştü. Babcock International Group Plc, Avincis Group'u almayı kabul etmesinden sonra son dört yılın en büyük kaybını yaşadı. United Internet AG, karının geçen sene yüzde 25 arttığını açıklamasından sonra yüzde 5 yükseldi. Marine Harvest ASA ise yüzde 2.4 değer kazandı. 

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1 yükselerek günü 331.4 puandan kapatırken, son iki günde yüzde 2 yükselmişti. Endeks, Rusya ve Batı arasındaki tansiyonun tırmanması ile bu ay yüzde 2 gerilerken, Haziran'dan bu yana en büyük aylık düşüşe hazırlanıyor.

"Avrupa'nın yukarı çıkışı hakkında hala bayağı olumluyuz," diyen Paris merkezli Raymond James Financial Inc.'nin fon yöneticisi Louis de Fels, "Rusya'da sorun devam ederse bunun piyasa için bayağı kötü olabileceği bir gerçek. Bu bayağı zor ve ne olduğunu çok dikkatlice izleyeceğiz ve hisse seçmeye odaklanacağız," diye ekledi.

18 Batı Avrupa gösterge endeksinin 10'u bugün gerilerken, Fransa'da CAC 40 yüzde 0.1, Almanya'da DAX yüzde 0.1'den az ve İngiltere'de FTSE yüzde 0.3 gerilediler. Bloomberg'in derlediği verilere göre, Stoxx 600'de işlem hacmi 30 günlük ortalamanın yüzde 12 aşağısında seyretti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)