BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisse senetleri ABD vadelileri ile geriledi----

Avrupa hisse senetleri ABD vadelileri ile geriledi

Avrupa hisse senetleri ABD vadelileri ile geriledi
10 Eylül 2019 - 11:12 www.finansgundem.com

Uluslararası piyaslarda hisse senetleri yatırımcıların, ABD-Çin ticaret görüşmelerini, Fed ve AMB toplantılarını beklemeleriyle karışık seyretti

Salı günkü işlemlerde, Avrupa hisse senetleri gerilerken ABD vadelileri de hafif aşağıda seyretti.

Asya hisse senetleri traderların gelecek günlerde kilit önemdeki merkez bankaları toplantılarına hazırlanmasıyla karışık seyretti. 

ABD Hazine tahvilleri Pazartesi günü bir ayın en yükseğine ulaştıktan sonra geri çekildi.

Stoxx Europe 600 Endeksi, sağlık sektörü öncülüğünde geriledi. Hisse senetleri Tokyo’dan Seul’e kadar değer kazandı. Hong Kong’da yatay seyretti. Şangay ve Sidney’de ise geriledi.

S&P 500 Endeks vadelileri düştü ve İngiltere kontratları İngiltere’de hükümetin erken seçim talebinin ikinci kez reddedilmesinin ardından yatay seyretti.

Yen, düşerek, Ağustos’un başından bu yana dolar karşısındaki en düşük seviyesine dokundu.

Yatırımcılar Avrupa Merkez Bankası (AMB)’nın Perşembe günü yapılacak toplantısını ve Fed’in gelecek hafta gerçekleşecek toplantısını bekliyorlar.

Bununla birlikte ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD-Çin ticaret görüşmelerinde ‘çok fazla aşama kaydedildiğini’ söyledi.

Sydney'de finansal teknoloji platformu X-Chainge'in direktör ve kurucu ortağı Nick Twidale,

Piyasalarda yaşadığımız volatilite aslında yok olmadı. , daha ziyade birkaç günlük bir ara gibi görünüyor .ABD ve Çin ticaret görüşmelerine dair gelişmeler son günlerde çok sakin yürüyor” dedi.  

Petrol cephesinde Abu Dhabi’de gerçekleşecek OPEC toplantısına hazırlanılırken,  Suudi Arabistan yeni Enerji Bakanı’nın Opec ve müttefiklerinin üretim kısıntısına devam edeceğine yönelik sinyal vermesiyle ile petrol yükseldi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)