BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları yükselişini sonlandırdı----

Avrupa borsaları yükselişini sonlandırdı

Avrupa borsaları yükselişini sonlandırdı
19 Mart 2014 - 21:36 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, iki günlük yükselişin ardından, yatırımcıların bugün Fed toplantısından çıkacak kararı beklemesi ile yatay seyretti

Avrupa hisseleri, iki günlük yükselişin ardından, yatırımcıların bugün Fed toplantısından çıkacak kararı beklemesi ile yatay seyretti. 

Indıtex SA, satışların mali yılın ilk altı haftasında yükseldiğini açıklaması ile yüzde 4.9 ilerledi. Bayerische Motoren Werke AG, vergi öncesi kârının bu yıl artacağını söylemesiyle zirve rekoruna yükseldi. Ophir Energy Plc ise Aralık 2011'den bu yana en düşüğe geriledi. 

Stoxx Europe 600 Endeksi bugün yüzde 0.1 gerileyerek Londra saati ile 16:30'da 327.63 puandan kapandı. Endeks 25 Şubat ile geçtiğimiz haftanın sonu arasındaki dönemde, Rusya ve Batı arasındaki anlaşmazlıklar ile yüzde 4.8 kaybetti. Dün ise, Putin'in Ukrayna'yı bölmek niyetinde olmadıklarını açıklaması ile Stoxx 600 bu haftaki kazançlarını genişletti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)