BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa​Avrupa borsaları yatay seyir izledi----

​Avrupa borsaları yatay seyir izledi

​Avrupa borsaları yatay seyir izledi
05 Mart 2014 - 20:37 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri dün sekiz ayın en büyük rallisini gerçekleştirmesinin ardından, veriler ile bugün yatay seyretti

Avrupa hisseleri, dün gerçekleştirdiği son sekiz ayın en büyük rallisinin ardından, Euro Bölgesi'nde hizmet sektörünün beklenenden genişlemesi ve ABD'de özel sektör istihdamının tahminlerin altında kalması ile bugün büyük bir değişiklik yaşamadı. 

Subsea 7 SA, dördüncü çeyreklik karının analistlerin tahminlerinin altında kalmasıyla Haziran'dan bu yana en büyük kaybı yaşadı. Melrose Industries Plc, hisselerine satış tavsiyesi verilmesi ile yüzde 7.8 geriledi. Admiral Group Plc ise yüzde 7.5 tırmanarak son 2 buçuk yılın en yüksek fiyatına ulaştı. 

Stoxx Europe 600 Endeksi yüzde 0.1'den daha az gerileyerek günü 337.06 puandan kapattı. Yatırımcıların Ukrayna'daki gerginliğin savaşa dönmeyeceği spekülasyonlarıyla endeks dün yüzde 2.1 arttı. 

B Capital yöneticisi Lorne Baring, "Yatırımcılar belki de son birkaç gündür ekonomik verileri özlemişti ve odak tekrar buna dönebilir. Dünkü büyük rahatlama sonrasında, piyasanın yön arayarak bir dönüş yaşaması beklenebilir" dedi. 

Stoxx 600'deki hisselerin işlem hacmi bugün son 30 gün ortalamasının yüzde 35 üzerinde seyretti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)